Statusmeddelande

Detta formulär är stängt för nya bidrag.

Dela eller inte dela. Är det frågan?

Knowledge Sharing, Open Source, Sharing Economy och Creative Commons. Plötsligt är dessa ord och uttryck vanliga inslag i vår vardag. Var kommer de ifrån och vad ska vi ha dem till? 

Med internet intåg i våra liv följde även möjligheterna att dela med sig kunskap, metoder och digitala verktyg på enklare sätt än någonsin tidigare. Människor har delat med sig och hjälpts åt sedan urminnes tider, varför blir öppenheten och delandet så uppmärksammat just nu? Vi samtalar om hur vi bygger den bästa webben med gemensamma krafter.

Under tiden du äter frukost får du även digital kunskap om ursprunget av begreppen och deras tillämpning till livs genom Marias interaktiva föreläsning. 

Om Maria

Maria Gustafsson @mikumaria arbetar med strategi, rådgivning, trendspaningar och föreläsningar inom kommunikation i digitala kanaler. Maria har en fil mag i psykologi med specialisering i kommunikation och är entreprenör ut i fingerspetsarna, startade företaget MIKU 2005.  Hon driver mötesplatserna WebCoast och Social Media Club Göteborg Hon är nyfiken på möjligheterna med ny teknik, har ett chip i handen, bloggar och pratar teknik i Sveriges Radio. 2012 fick hon utmärkelsen Årets gränslöst västsvensk av Västsvenska Handelskammaren

Se på YouTube

Detta frukostseminarium har varit. Se det i efterhand här eller på YouTube.

 

När

Onsdag 4 februari 2015

Vi bjuder på frukost från 07.30 fram till 08.00 då seminariet startar. Efter seminariet finns tid för diskussion och samtal fram till 09.00. För dig som vill stanna längre är du välkommen.

Var

Hos Kodamera 

på Första Långgatan 16 i Göteborg.