Drupal 8 - en försmak av framtiden

2015 är det 8 år sedan vi byggde vår första webbplats på Drupal och det är lite poetiskt att vi under det kommande året antagligen får se version 8 av det webbpubliceringssystem som vi anser oss vara experter på släppas.

Vad är det då som Drupal 8 kommer att innehålla? Vid en första anblick så ser det ju likadant ut som dess föregångare, version 7. Vad är det som har hänt? Har det hänt något? Varför kan en ny version vara bra att uppgradera till? Ska man uppgradera? Fungerar den i mobila enheter? När kommer den att släppas?
Frågorna är många och jag kommer att försöka svara på samtliga och dessutom lyfta fram vad det är för nyheter i Drupal 8, varför vi tycker att man absolut ska uppgradera sin webbplats och varför vi på Kodamera ser fram emot den nya versionen.

Om Adam

Adam Evertsson har arbetat på Kodamera med webbutveckling och support sedan 2010. Adam har studerat på YH webbutveckare och har arbetat med webbutveckling sedan början av 1996. Han är en av landets mest framträdande Drupal-personligheter och medverkar bl.a. i podden Drupalsnack och engagerar sig ideellt som projektledare för Drupalcamp Göteborg. Förutom sitt brinnande intresse för Drupal har han ett stort intresse för film och humor och driver bland annat sajterna Skrattnet och Alla Talar Svenska.

Se på YouTube

Detta frukostseminarium har varit. Se det i efterhand här eller på YouTube.

 

Var

Hos Kodamera 

på Första Långgatan 16 i Göteborg.