Drupal Go:ttogether 21:a januari 2015

Välkommen till Kodameras kontor på Första Långgatan 16 (7 tr) för årets första Drupal Go:ttogether i västkustens hufvudstad Göteborg.

Kodamera firar av att det är fyra (4!) år sedan den allra första Go:ttogethern i Göteborg. Påpassligt nog så  stod vi som värd för den också och bjuder nu in till 2015 års första Go:ttogether.  Vi kommer att presentera ett kundcase vi har jobbat med senaste året, samt ha två eller tre smådiskussioner kring intressanta och aktuella ämnen. Vi kommer även att ha en rundpingisturnering så ta på er bra skor!

Om du är intresserad av Drupal, vill träffa andra druplister, få lite överblivet swag från DrupalCamp Gothenburg 2014 och ha det lite trevligt så är du hjärtligt välkommen.

Vi bjuder på lite enklare mat på kvällen (skriv i din anmälan om du är allergisk eller inte äter kött) och tilltugg efter det. Dryck finnes i form av läskeblask och öl.

Anmäl dig här på eventet eller på facebook så vi vet hur många som kommer.  Här finns en karta över var vi sitter nu för tiden.

Datum: 21:a januari 2015
Tid: 17:30 - 22:00

Hjärligt välkomna till årets första Drupal Go:ttogether!