Facebooks vara eller icke vara i ideella verksamheters internkommunikation

Facebook? Är Facebook bra att använda mellan kollegor, ideella funktionärer, volontärer och till övrig internkommunikation? Hur kan vi i sådana fall använda Facebook – och till vad är Facebook bra? Är det något vi kanske ska undvika?

Kom hem till oss på Kodamera och hör Linda Ekberg berätta sina erfarenheter av kommunikation, med fokus på företaget som har över 147 miljoner gillare på sin facebooksida – nämligen Facebook själva.

Om Linda Ekberg

Linda Ekberg är en mångfifflare med mycket energi och som har aningen svårt att vara tyst. I fyra år arbetade hon på Bio Roy, som är en del av riksorgansationen Folkets Hus och Parker.

Just nu arbetar hon som manager för ståupparen och artisten Jesper Odelberg, är medlem i tre föreningar och pluggar Hospitality Management med drömmen om att en dag öppna ett eget hostel.

Se på YouTube

Detta frukostseminarium har varit. Se det i efterhand här eller på Youtube.

 

När

Tisdag 20 maj 2014

Vi bjuder på frukost från 07.30 fram till 08.00 då seminariet startar. Efter seminariet finns tid för diskussion och samtal fram till 09.00. För dig som vill stanna längre är du välkommen.

Var

Hos Kodamera 

på Första Långgatan 16 i Göteborg.

Kodameras serie av frukostseminarier lyfter fram aktörer inom ideella verksamheter och syftar till att bjuda på kompetens och väcka nya idéer. Frukostseminarierna är en av flera aktiviteter i vår satsning med föreningar och förbund.