Kreativa samarbeten med partners/sponsorer

Finansiering via partners, sponsorer m fl är oftast nödvändigt för en ideell organisation. Malin Roux Johansson, på RealStars, berättar hur du kan skapa och erbjuda dina partners kreativa samarbeten.

Trafficking är en aktuell fråga men ännu inte på företagens hållbarhetsagendan. I det här frukosten lyfter Malin hur Realstars engagerar samhällsaktörer genom kreativa samarbeten och Fair Sex som vapen. I dialogform diskuterar vi hur såväl ideella organisationer och företag kan agera för att göra gott och få fler med på tåget i olika samarbeten.

Om Realstars

RealStars är en ideell organisation som verkar för Fair Sex och en bättre värld fri från sextrafficking. RealStars arbetar för ett socialt hållbart samhälle och baserar sitt arbete på FN:s barnkonvention och den allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna. RealStars arbetar inom Sverige och EU genom kampanjer och kunskapsspridning för att påskynda ett förebyggande arbete för att utrota trafficking. För mer information om organisationen och vårt arbete besök www.realstars.eu

Se på YouTube

Detta frukostseminarium har varit. Se det i efterhand här eller på YouTube.När

Onsdag 5 november 2014

Vi bjuder på frukost från 07.30 fram till 08.00 då seminariet startar. Efter seminariet finns tid för diskussion och samtal fram till 09.00. För dig som vill stanna längre är du välkommen.

Var

Hos Kodamera 

på Första Långgatan 16 i Göteborg.

 

Kodameras serie av frukostseminarier lyfter fram aktörer inom ideella verksamheter och syftar till att bjuda på kompetens och väcka nya idéer.

Frukostseminarierna är en av flera aktiviteter i vår satsning med föreningar och förbund.