Skapa sociala mediarbetare

I det här dialogfokuserade seminariet tar Henrik Ladström upp ett par exempel på hur man som ideell verksamhet kan använda sig av medarbetare och eldsjälar och allt det fantastiska som de skapar, för att få organisationen att nå ännu längre. 

Skapa sociala mediarbetare

I det här dialogfokuserade seminariet tar Henrik Ladström upp ett par exempel på hur man som ideell verksamhet kan använda sig av medarbetare och eldsjälar och allt det fantastiska som de skapar, för att få organisationen att nå ännu längre. 

Vi får veta mer om hur man kan underlätta interaktionen i de digitala kanalerna och lyfta fram varumärket på ett genuint och organiskt sätt. Vad skapar ni som fler borde upptäcka?

Om Henrik Ladström

Henrik Ladström är organisationsutvecklare med bland annat Folkuniversitetet som uppdragsgivare, och jobbar enligt formeln HR + (sociala medier) = PR^2. Resultatet blir sociala mediarbetare; medarbetare som tar organisationen ut på nätet.

Se på YouTube

Detta frukostseminarium har varit. Se det i efterhand här eller på YouTube.

När

Onsdag 1 oktober 2014

Vi bjuder på frukost från 07.30 fram till 08.00 då seminariet startar. Efter seminariet finns tid för diskussion och samtal fram till 09.00. För dig som vill stanna längre är du välkommen.

Var

Hos Kodamera 

på Första Långgatan 16 i Göteborg.

 

Kodameras serie av frukostseminarier lyfter fram aktörer inom ideella verksamheter och syftar till att bjuda på kompetens och väcka nya idéer. Frukostseminarierna är en av flera aktiviteter i vår satsning med föreningar och förbund.