Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens avancerade webblösningar

Vill du arbeta med avancerade och spännande webblösningar i en nytänkande och kreativ arbetsmiljö, där personlig utveckling är en självklarhet?

Personer vid en whiteboard

Vi sök nu dig för en roll som har många namn, systemarkitekt, lösningsarkitekt eller webbarkitekt. Som systemarkitekt på Kodamera tar du ett övergripande ansvar för utformningen av lösningar i våra kundprojekt. Du arbetar i team tillsammans med backendutvecklare, frontendutvecklare, UX-designer och projektledare. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att strukturera upp och leda utvecklingen av nya lösningar och anpassningar för våra befintliga kunders webbplatser och webbsystem. Du har en god erfarenhet inom området och troligtvis har du tidigare erfarenhet av att skapa avancerade webblösningar med stöd av olika plattformar/CMS, samt vana av integrationer mot andra system.

Whiteboard med postits

En viktig kunskap i detta arbete är en grundförståelse i hur en webbplats eller digital tjänst byggs upp med olika byggstenar, både på en teknisk nivå såväl som utifrån ett användarperspektiv. Du är självgående i att reda ut behov tillsammans med kunden och teamet samt ta fram underlag, skisser och arkitekturer för att kunna skapa en bra lösning. Hur du gör detta är upp till dig, men vi tror att om du har kunskaper att själv utforma och beskriva systemmodeller och processer, är det en stor fördel.

Person som tittar på en vägg med papper

Vilka är vi?

Vi har vårt kontor på översta våningen på Första Långgatan i Göteborg, med takterrass och utsikt över älven. Vi är nu inne i en spännande tillväxtfas och behöver bli fler. 

Vi är ett litet och dynamiskt företag där du som anställd har mycket goda möjligheter att påverka ditt arbete och din arbetsplats. Vi satsar på personlig utveckling i form av schemalagd kompetensutveckling, resor till mässor och konferenser, träning tillsammans via friskvårdsbidrag och givetvis erbjuder vi pensionsförsäkring samt sjukvårdsförsäkring till dig som anställd. Information om detta och mycket annat har vi samlat i vår personalhandbok.

Person vid en whiteboard

Vi ser oss själva som kreatörer och vi älskar samspelet mellan design, teknik och användarna. Vi är organiserade i flexibla team där designers och utvecklare arbetar tätt tillsammans med våra kunder. 

Bland våra kunder kan nämnas Boråstapeter, Svenska Sjöräddningssällskapet, Wolters Kluwer, Svenska Lottakåren, Volvo Construction Equipment och Göteborgs universitet.

Personer vid ett skrivbord

Vem är du?

Att vara anställd hos oss passar dig som älskar att lösa problem och vill jobba i en kreativ och ständigt föränderlig miljö. Som person ser vi gärna att du är noggrann och på ett självklart sätt tar eget ansvar och initiativ till innovativa lösningar. Du trivs bra i team och gärna i en ledande och coachande roll.

Är detta ett jobb för dig? Eller kanske känner du personen som är handen till den här handsken? Hör av dig!

Välkommen med din ansökan till jobb@kodamera.se

Övrig information

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Just nu söker vi även dig som vill arbeta med ...

Backendutveckling

Du är väl förtrogen med PHP och CMS/webb-ramverk byggda med öppen källkod

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?