Laravel - Flexibelt och robust plattform för webbapplikationer

Laravel är ett PHP baserat ramverk för att bygga skräddarsydda applikationer och webbplatser. Vi använder gärna Laravel när det handlar anpassade lösningar och där CMS plattform som tex Drupal inte ger oss rätt fördelar. Det kan vara anpassade gränssnitt för administration eller unika informationmodeller, användarflöden och logik som skall skapas.

Heltäckande ramverk med global community

Laravel är ett av de mest använda PHP-baserade ramverken över hela världen som används till att bygga webbplatser och webbapplikationer. Bygger man lösningen på Laravel finns det många grundläggande byggstenar för webbapplikationen som är klara att använda, och man kan i projektet fokusera på att bygga just det som är unikt med den lösning som skapas. Laravels arkitektur borgar för en bra skalbarhet och har bra möjligheter att anpassa lösningen vidare. Otaliga resurser finns att tillgå i form av dokumentation och lösningar, och Laravel en stor tillika växande community med många aktiva eldsjälar.

 

Många olika typer av lösningar

Med Laravel kan vi skapa helt anpassade webbaserade lösningar och API:er med bra administrationsverktyg för hantera informationen. På detta byggs applikationer för användarna i form av mobilappar eller webbplatser som hämtar och skickar data till den centrala lösningen. Laravel hanterar logik, rättigheter och att rätt information lagras i eller hämtas ur databasen.

 

Typer av lösningar

Med Laravel kan man skapa anpassade lösningar som t.ex.

  • medlemssystem
  • administration och hantering av kurser
  • tidregistreringssystem
  • verktyg för kvalitetssäkring
  • CRM
  • projektverktyg
  • kataloger och söktjänster
  • beställningssystem

Med denna struktur är det lätt att skapa integrationer med andra system, koppla på Bank-ID för inloggning och signering, och så vidare. Listan kan nästan göras hur lång som helst.

 

Några svenska sajter som kör Laravel

Svenska Brukshundklubben
Film i Dalarna
Bokbörsen
LokalNytt
Poker.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?