Hoppa till huvudinnehåll
content

Vad vi gör

Support & Förvaltning

Vi har hjälpt webbansvariga att sköta webben i över 15 år! Vår expertis sträcker sig från kodning och support till analyser och säkerhet i såväl Drupal som Wordpress. Kanske ditt behov täcks in av något av våra tjänstpaket?

3_col_first

Kodamera Hjälpa

Känner du dig vilsen när du ska ändra innehållet på din webbplats? Har du glömt hur du använder Google Analytics? Vi erbjuder rådgivning och support per mejl och telefon och våra duktiga experter hjälper dig mer än gärna.

3_col_second

Kodamera Utbilda

Om du vill lära dig mer om de digitala verktygen du använder och samtidigt få chansen att bolla dina problem med någon som har erfarenheten kan vi hjälpa till med utbildningar inom olika områden.

3_col_third

Kodamera Fixa & Optimera

Vi hjälper mer än gärna till med mindre funktions- och designändringar på kort varsel och kan hjälpa till med sökmotoroptimeringar eller prestandaoptimeringar för att din webbplats ska bli smidigare att använda.

3_col_first

Kodamera Säkra & Övervaka

Oavsett system så behöver man hålla ett öga på säkerheten, från att ändra lösenord regelbundet till att se till att applikation är uppdaterad med senaste koden. Vi gör tester, analyser, ser till att allt fungerar som det ska och övervakar att er webbplats håller sig så säker som möjligt.

3_col_second

Kodamera Uppgradera

Äldre versioner av dina webbplatser kan medföra säkerhetsproblem och att webbstandarder inte följs till punkt och pricka. Låt oss hjälpa till att uppgradera din webbplats eller migrera över från ett system till ett annat.

3_col_third

Kodamera Uppdatera

Har du innehåll som behöver komma upp på din webbplats, men får inte tiden att räcka till. Vi kan hjälpa dig att publicera det på webbplatsen oavsett om det är en bild som ska bytas ut eller större mängder information som ska uppdateras.

Nyfiken på mer?

CTA preamble

Har du en webblösning som behöver support & förvaltning? Vi har hjälp webbansvariga i över 15 år. Hör gärna av dig till mig om du vill veta mer. 

Anställd
Bild
Adam Evertsson

Namn
Adam Evertsson

Befattning
Kundansvarig projektledare
form_webform