Support & Förvaltning

Vi har hjälpt webbansvariga att sköta webben i över 20 år! Vår expertis sträcker sig från kodning och support till analyser och säkerhet i såväl Drupal som Wordpress. Kanske ditt behov täcks in av något av våra tjänstpaket?

Kodamera Hjälpa

Känner du dig vilsen när du ska ändra innehållet på din webbplats? Har du glömt hur du använder Google Analytics? Vi erbjuder rådgivning och support per mejl och telefon och våra duktiga experter hjälper dig mer än gärna.

Kodamera Utbilda

Om du vill lära dig mer om de digitala verktygen du använder och samtidigt få chansen att bolla dina problem med någon som har erfarenheten kan vi hjälpa till med utbildningar inom olika områden.

Kodamera Fixa & Optimera

Vi hjälper mer än gärna till med mindre funktions- och designändringar på kort varsel och kan hjälpa till med sökmotoroptimeringar eller prestandaoptimeringar för att din webbplats ska bli smidigare att använda.

Kodamera Säkra & Övervaka

Oavsett system så behöver man hålla ett öga på säkerheten, från att ändra lösenord regelbundet till att se till att applikation är uppdaterad med senaste koden. Vi gör tester, analyser, ser till att allt fungerar som det ska och övervakar att er webbplats håller sig så säker som möjligt.

Kodamera Uppgradera

Äldre versioner av dina webbplatser kan medföra säkerhetsproblem och att webbstandarder inte följs till punkt och pricka. Låt oss hjälpa till att uppgradera din webbplats eller migrera över från ett system till ett annat.

Kodamera Uppdatera

Har du innehåll som behöver komma upp på din webbplats, men får inte tiden att räcka till. Vi kan hjälpa dig att publicera det på webbplatsen oavsett om det är en bild som ska bytas ut eller större mängder information som ska uppdateras.

Nyfiken på mer?

Har du en webblösning som behöver support & förvaltning? Vi har hjälp webbansvariga i över 15 år. Hör gärna av dig till mig om du vill veta mer. 

Adam Evertsson

Adam Evertsson

Kundansvarig projektledare

adam@kodamera.se031-25 25 01

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?