Webbplatser och digital kommunikation

Vi är experter på produktion av större webbplatser. Vi arbetar från ax till limpa från strategi till innehåll och design vidare in i utveckling och lansering. Vi är ytterst noga med att webben ska göra verklig nytta för er och ser vårt åtagande som en långsiktig relation.

Multisajter

Ni är en verksamhet med många projekt och initiativ som står på egna ben. Vi har en lösning genom vilken ni enkelt kan sätta upp nya webbplatser och hantera innehållet från en central plats. Läs mer om Lindholmen Science Park och Business Region Göteborg som är verksamheter med dessa behov.

Produkt och tjänstekataloger

Vi är insatta i köparens resa och tillämpar en innehållstrategi i vårt koncept som tar era besökare från intresserad till verkligt engagerad. Under huven nyttjar vi Drupal där vi effektivt kan få upp strukturer för produktinformation eller tjänsteerbjudanden. Ebeco är ett exempel på produktkatalog.

Föreningar och förbund

​Vi ger er aktivitets- och diskussionsdrivna verksamhet stöd för medlemshantering och kommunikation i nationella och regionala grupperingar. Vår lösning skräddarsys efter er verksamhet men bygger på komponenter och erfarenhet. Se Porsche Club Sveriges lösning och håll utkikt efter kommande lansering av nya Svenska Lottakåren.

Event och aktivitetshantering

Hantera aktiviteter inom organisationen och bjud in era målgrupper till att delta. Vi bemästrar integrationer mot affärssystem, CRM, biljettsystem och resursbokning för hantering av anmälningar och avgifter. Se Alingsås KulturhusIHM och Lindholmen Science Park för exempel.

Ytor för dialog och samverkan

Som intresseförening, samverkansorgan eller företag ges ni i vår lösning möjlighet att bedriva diskussion, kunskapsutbyte och samverkan mellan medlemmar, medarbetare eller innovativa krafter. Se Volvo CE Interact och Porsche Club Sverige för exempel.

Din unika lösning?

Känner du inte igen dig i någon av de områden vi nämnt? Tveka inte att höra av dig ändå. Med vår erfarenhet så kommer vi snabbt fram till om era behov är något för oss. Missa inte heller att läsa mer om vårt andra område innovationsdriven tjänstedesign där vi är riktigt explorativa.

Nyfiken på mer?

Har du en digital plattform som behöver vård och omsorg? Ring oss så berättar vi mer om hur vi kan stötta ditt nästa projekt. 

Andreas Rejvik

Andreas Rejvik

Kundansvarig projektledare/Partner

andreas@kodamera.se0734-25 25 01

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?