Artikel

Ny domän och ny webbplats för AstraZenecas BioVentureHub

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin30 november 2015

​AZ BioVentureHub är ett resultat av AstraZenecas satsning på öppen innovation som bidrar till ett mer dynamiskt och konkurrenskraftigt life science ekosystem i Skandinavien. Kodamera har tillsammans med AstraZeneca utvecklat en första version av ny mobilanpassad webbplats för satsningen.

AZ BioVentureHub är ett resultat av AstraZenecas satsning på öppen innovation som bidrar till ett mer dynamiskt och konkurrenskraftigt life science ekosystem i Skandinavien. AstraZeneca öppnar upp sina kontor, labbutrymmen och andra faciliteter för biotech- och medtech-bolag samt akademiska grupper som kan dra nytta av AstraZenecas infrastruktur och kompetens inom forskning och utveckling. Till dags dato har ett dussin företag flyttat in i AZ BioVentureHubs lokaler i Mölndal.

Kodamera har tillsammans med AstraZeneca utvecklat en första version av ny mobilanpassad webbplats. Arbetet fortsätter nu med att bygga vidare på webbplatsen för att stödja fler delar av verksamhetens behov.
Webbplatsen är byggd på plattformen Drupal.

Webbplatsen kan besökas på www.azbioventurehub.com

Om AstraZeneca

AstraZeneca är ett globalt, innovativt bioläkemedelsföretag med fokus på forskning, utveckling och marknadsföring av receptbelagda läkemedel, primärt för behandling av sjukdomar inom områdena hjärta/kärl, metabolism, andningsvägar, inflammation, autoimmunitet, cancer, infektion och neurovetenskap. AstraZeneca är verksamt i över 100 länder och våra innovativa läkemedel används av miljontals patienter världen över. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?