CMS Utbildning

Du har precis valt ett spännande och kraftfullt CMS med näst intill oändliga möjligheter. Men hur gör man för att använda det? Vi erbjuder utbildningar för både redaktionella och tekniska behov.

Redaktionell och teknisk introduktion

Oavsett om du valt Drupal eller WordPress erbjuder vi två typer av utbildningar i samband med release. Den ena förklarar på ett grundläggande plan hur CMS:et är uppbyggt och fokuserar på hur du administrerar och använder din webbplats. Dena andra är en redaktörsutbildning där du lär dig att hantera och redigera innehållet.

Vid sidan av de grundläggande utbildningarna erbjuder vi även fördjupad kunskap inom områden som teknisk administration, säkerhet, sökmotorsoptimering, innehållsstrategi, innehållsproduktion och Google Analytics.

Har du ett område eller ämne du skulle vilja lära dig mer om? Hör av dig till oss så hittar vi ett passande utbildningstillfälle tillsammans.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?