Digitala lösningar som ger effekt

Med över 20 års erfarenhet är vi experter på e-handel, webbplatser i Drupal, UX, design och systemarkitektur. Låt oss hjälpa dig att hitta lösningar som passar just din verksamhet

vi är kodamera
webbplatser och digital kommunikation

Webbplatser i Drupal

En av Sveriges ledande byråer inom Drupal CMS-utveckling. Med över 20 års erfarenhet i branschen, erbjuder vi innovativa och kraftfulla Drupal-lösningar som anpassas efter era unika behov. Vare sig det handlar om företagswebbplatser, kampanjsidor eller t.ex medlemssystem, erbjuder Drupal en mångsidighet som utmärker sig i det digitala landskapet.

Läs mer om vårt erbjudande kring webbplatser i Drupal

shopping cart

E-handel 

Vi är passionerade e-handelsexperter som hjälper er ta fram en flexibel och modern e-handelslösning att växa med. Som partner till Norce är vi med och implementerar branschledande teknologi för att driva en digital handel. Vår lösning bygger på modern MACH-arkitektur där molnbaserat, API-first, headless och best-of-breed är centrala faktorer.

Läs mer om vårt erbjudande kring e-handel

förvaltning

Förvaltning

Vi har dedikerad personal som är experter på att förvalta webblösningar. De är ständigt tillgängliga och finns där när du behöver hjälp med din lösning så väl användarmässigt som tekniskt.

Läs vad vår förvaltning erbjuder

 

All kompetens - Hela vägen

Våra digitala lösningar skapas i symbios mellan teknik och mjuka värden. Allt vårt arbete grundar sig i ett verkligt problem och ett tydligt mål.

Illustration av en glödlampa som hoppar ur en låda

Strategi för rätt effekt

För att kunna välja rätt väg grundar vi vårt arbete i en kart­läggning av såväl behov som målgrupp. Rätt lösning kräver en strategi baserat på en grund­förståelse av uppgiften, en problem­formulering och ett mål med en mätbar effekt.

Illustration av geometriska former

Kompetenser i symbios

De bästa lösningarna utvecklas när strategi, innehåll, design och teknik får verka i symbios. Därför kopplas alla våra kompetenser in redan vid steg ett. Tillsammans formar vi en kreativ och realistisk bild av vad som ska utvecklas.

Illustration av ett förstoringsglas

Verkligheten ger svar

Rätt investering kräver rätt verklighetsbild, därför testar vi kontinuerligt våra lösningar tillsammans med de människorna som berörs. Responsen påverkar den fortsatta utvecklingen och säkerställer att vi befinner oss på rätt väg.

Illustration av en hand som håller en penna

Frihet ger trygghet

Våra lösningar skapas i det etablerade ram­verket Drupal. Det innebär att vi levererar en körbar produkt med öppen källkod, utan licens­avgifter. Vi ingår inga oöverskådliga avtal utan arbetar med tät kommunikation och åter­kommande avstämningar.

Illustration av ett öga

Tillgänglighet för alla

Upplevelsen ska vara optimal oavsett besökarens läsförmåga eller vilken teknisk enhet som används. Alla våra produkter anpassar sig responsivt beroende på användarens skärmstorlek och på så vis når du alltid ut, idag och i framtiden.

Illustration av en diamant

Hållbar färdriktning

Strategin leder oss inte bara in på rätt väg utan pekar också ut en långsiktigt hållbar färdriktning. Vi säkerställer att produkten kan underhållas utifrån verksamhetens kapacitet och erbjuder såväl ett tekniskt som redaktionellt stöd för driften.

Några av våra expertområden

Här kan du läsa mer om våra olika expertområden.

Nyfiken på mer?

Vi träffas gärna över en kopp kaffe och diskuterar era digitala utmaningar och hur vi löser de tillsammans.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?