Jobba hos oss

Sedan 2003 har Kodamera levererat nytta och effekt genom webbplatser och andra digitala lösningar åt både små och stora kunder. Genom att kontinuerligt utvecklas och växa ihop med den digitala utvecklingen har vi tagit stora steg framåt; till viss del med tekniken och Drupal men också inom områden som rör användarupplevelse och tillgänglighet.

Kodamera medarbetare

Att jobba på Kodamera

Vi är ett dynamiskt företag där du som anställd har mycket goda möjligheter att påverka ditt arbete och din arbetsplats. Vi satsar på personlig utveckling i form av kreativa fredagar, resor till mässor och konferenser, träning tillsammans via friskvårdsbidrag och givetvis erbjuder vi pensionsförsäkring samt sjukvårdsförsäkring till dig som anställd. Information om detta och mycket annat har vi samlat i vår personalhandbok.

Vill du få en bättre bild av livet hos oss på Fabriksgatan? Kika in i någon av våra kanaler: Instagram, Facebook, Twitter eller Youtube.

vår passion

Vår passion

Vårt lag består av passionerade strateger, innehållsproducenter, utvecklare och designers. Vi ser oss själva som kreatörer och vi älskar samspelet mellan design och teknik. Vi tror på att alltid utgå från användarnas behov för att skapa maximalt värde åt våra kunder. Vi är organiserade i sammansvetsade team där designers och utvecklare arbetar tätt tillsammans. På utvecklarsidan arrangerar vi hackathons och interna projekt där vi testar på nya tekniker med NextJS, Strapi och Laravel, bara för att nämna några. 

Bland våra kunder kan nämnas Sjöräddningssällskapet, Boråstapeter, Svenska Lottakåren, Volvo Construction Equipment och Göteborgs universitet. Se våra kundcase.

en i gänget

Vill du bli en i gänget? 

Att vara anställd hos oss passar dig som älskar att lösa problem och vill jobba i en kreativ och ständigt föränderlig miljö. Som person ser vi gärna att du är noggrann och på ett självklart sätt tar eget ansvar och initiativ till innovativa lösningar. Du trivs bra i team och gärna i en ledande och coachande roll.

Just nu har vi följande placeringar öppna hos oss:

Vi tar också gärna emot spontanansökningar gällande 

  • Digital analys - Du brinner för att skapa den digitala upplevelsen genom ett datadrivet arbetssätt
  • Frontend-utveckling - Du kan html, css och javascript på dina fem fingrar
  • Full Stack - Du är en hybrid som gillar utveckling och problemlösning vare sig det är frontend eller backend 

Välkommen med din ansökan till jobb@kodamera.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?