Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens avancerade webblösningar

Vill du arbeta med avancerade och spännande webblösningar i en nytänkande och kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är en självklarhet?

Utvecklare vid dator

Som backendutvecklare på Kodamera arbetar du med att bygga nya lösningar och anpassningar för våra kunders webbplatser och webbsystem. Du arbetar i team tillsammans med systemarkitekt, frontendutvecklare, UX-designer och projektledare. Vi vill att du är nyfiken och gillar att kolla upp och lära dig nya saker så att både du och Kodamera hela tiden blir bättre. Du är en skicklig och noggrann utvecklare som gillar långsiktiga och bra lösningar som faktiskt gör nytta och funkar. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av utveckling och programmering i PHP mot webb. Det är ett plus om du även har tidigare erfarenheter i Drupal, Laravel, Symfony eller andra PHP-baserade ramverk. Samt att du har byggt kopplingar/integrationer mot andra system/tjänster.

Personer vid en whiteboard

Vilka är vi?

Vi har vårt kontor på översta våningen på Första Långgatan i Göteborg, med takterrass och utsikt över älven. Vi är nu inne i en spännande tillväxtfas och behöver bli fler. 

Vi är ett litet och dynamiskt företag där du som anställd har mycket goda möjligheter att påverka ditt arbete och din arbetsplats. Vi satsar på personlig utveckling i form av schemalagd kompetensutveckling, resor till mässor och konferenser, träning tillsammans via friskvårdsbidrag och givetvis erbjuder vi pensionsförsäkring samt sjukvårdsförsäkring till dig som anställd. Information om detta och mycket annat har vi samlat i vår personalhandbok.

En person som tittar på en vägg med papper

Vi ser oss själva som kreatörer och vi älskar samspelet mellan design, teknik och användarna. Vi är organiserade i flexibla team där designers och utvecklare arbetar tätt tillsammans med våra kunder. 

Bland våra kunder kan nämnas Boråstapeter, Svenska Sjöräddningssällskapet, Wolters Kluwer, Svenska Lottakåren, Volvo Construction Equipment och Göteborgs universitet.

Person med dator

Vem är du?

Att vara anställd hos oss passar dig som älskar att lösa problem och vill jobba i en kreativ och ständigt föränderlig miljö. Som person ser vi gärna att du är noggrann och på ett självklart sätt tar eget ansvar och initiativ till innovativa lösningar. Du trivs bra i team men är även självgående och gillar att ta egna beslut.

Är detta ett jobb för dig? Eller kanske känner du personen som är handen till den här handsken? Hör av dig!

Välkommen med din ansökan till jobb@kodamera.se

Övrig information

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Just nu söker vi även dig som vill arbeta som ...

Systemarkitekt

Du kan både skapa och tolka ritningar för komplicerade webbprojekt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?