WordPress - Ett mångfacetterat och användarvänligt CMS

WordPress lanserades som ett bloggverktyg, och har lockat miljoner människor att skapa sina egna redaktionella plattformar världen över. Under det senaste decenniet har verktyget utvecklats till ett stadigt innehållshanteringssystem som passar väl till enklare webbplatser med mycket redaktionellt innehåll.

Open source

WordPress är, precis som Drupal och Joomla och många andra system, utvecklat som ett open source-projekt. I praktiken innebär det att tusentals utvecklare, såväl företag som engagerade eldsjälar, hjälper till att föra projektet framåt. Med miljoner webbplatser som använder sig av WordPress finns det en stabil grund för framtida utveckling och support av systemet.

Med enkla uppgraderingsmöjligheter för WordPress och det grafiska formspråket för inloggade redaktörer är det ett enkelt och stabilt system för redaktörer som jobbar mycket bilder, innehåll och form.

5 anledningar att välja WordPress

  • Flexibiliteten - Tack vare tusentals plugins kan man utöka systemets funktionalitet utefter det behov man känner att man har
  • Prisvärt - Det kostar inget att använda sig av WordPress; ingen startavgift eller årsavgift som tynger ner budgeten år efter år.
  • Användarvänligt - Mycket tid och energi har lagts ner på att göra det administrativa gränssnittet rent och intuitivt.
  • Frihet - Konceptet open source medför att du inte är bunden till givna leverantörer och att du har full frihet att använda och förändra mjukvaran som du vill.
  • Modernt - Tack vare den breda användarbasen utvecklas det snabbt nya plugins för nya tekniker som dyker upp på internet, och många webbplatser utvecklar ofta egna plugins just för WordPress, eftersom det är så populärt.

Webbplatser som använder WordPress

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda både vid nyutveckling eller vidareutveckling och förvaltning.