Artikel

Kodamera lanserar Navamedics nya webbplats på Drupal 7

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin11 mars 2011

Läkemedelsföretaget Navamedic var i höstas på jakt efter ett lättadministrerat verktyg. Nu har dem fått en ny kostym i Drupal och webbplatsen är lanserad.

Navamedic är ett nordiskt läkemedelsföretag med två affärsområden, generiska läkemedel och Vitaflo Scandinavia. De har idag 45 produkter från mer än 20 tillverkare inom 10 olika kunskapsområden och har sedan 2006 varit noterade på Oslo-börsen.

– Jag arbetar löpande med Kodamera i tre utvecklingsprojekt med olika karaktär och val av plattform. Eftersom jag själv har varit direkt eller indirekt beställare så säger det sig självt att jag tycker att Kodamera är kompetenta, säger Martin Serversson på Navamedic. 

Det Kodamera har fokuserat på är

  • Ett användarvänligt gränssnitt i Drupal 7
  • Genomtänkt struktur och navigation
  • Tydliga ingångar till efterfrågad information 
  • Implementera stöd för nyhetstjänsten Hugin

Efter att ha implementerat första webbplatsen på Drupal 7 säger teamet på Kodamera att det är en dröm att arbeta med den nya versionen. Inte bara för att det går smidigare som utvecklare utan också för att kunden nu har ett mycket mer användarvänligt gränssnitt.

– Med den nya webbplatsen får besökaren en bättre bild av vad Navamedic gör. Det blir en helt ny upplevelse då man enklare hittar vad man söker, säger André som är designer på Kodamera.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?