Artikel

Kodamera sponsrar DrupalCamp Göteborg

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin8 april 2013

I slutet på maj månad går årets upplaga av DrupalCamp Göteborg av stapeln. Kodamera går in som organiserande sponsor, precis som förra året.

DrupalCamp Göteborg är en endagskonferens med Drupal och webben som gemensamma nämnare och för oss på Kodamera är det en naturlig sak att stötta detta evenemang, som även denna gång anordnas av den ideella föreningen Drupal Göteborg.

Precis som vid förra årets DrupalCamp Göteborg går Kodamera in som organiserande sponsor, vilket innebär att de inte bara sponsrar tillställningen ekonomiskt utan även ger anställda möjlighet att organisera och planera arbetet med DrupalCamp Göteborg under arbetstid. Sponsringen innebär inte bara ett stöd i arbetet med campet utan även ett stöd till den lokala communityn i Göteborg i stort.

Vår kollega, Adam Evertsson, är projektledaren bakom konferensen och jobbar aktivt i den göteborgska Drupal-communityn där DrupalCampet är flaggskeppet.

- Att Kodamera väljer att gå in som organiserande sponsor till DrupalCamp Göteborg gör att jag kan lägga runt 50 timmar av min arbetstid till att förbereda och hantera projektledning inför campet. Det är mer arbete än vad man kan tro att organisera och ro iland en konferens och även om jag lärt mig mycket från förra året, så bjuder nya medhjälpare och nya situationer på nya utmaningar. Tiden som Kodamera sponsrar med landar som en försenad, men ack så välkommen, julklapp och jag är otroligt tacksam för detta, säger Adam Evertsson.

Lördagen den 25:e maj går campet av stapeln och om alla biljetter går åt blir vi runt 150 personer som bänkar sig i Folkets Hus vid Järntorget i Göteborg för en heldag med föreläsningar kring webben och Drupal, och på kvällen blir det en avslutningsmiddag för alla som varit med under dagen, det ingår i biljettpriset.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?