Artikel

Kodamera sponsrar DrupalCamp Göteborg 2012

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin20 mars 2012

2012 är året då det anordnas DrupalCamp i Göteborg för första gången. Det innebär en dag fylld med föreläsningar, meningsutbyten, middag tillsammans med kollegor och intresserade i branschen och allt knyts ihop av en gemensam nämnare - Drupal.

Drupal är, för den som inte vet det, ett kraftfullt ramverk på stark frammarsch i webbranschen. Aktörer som IHM Business School, IKEA, Vita Huset, Volvo och SFS använder sig av Drupal som publiceringsverktyg och har i olika utsträckning kopplat detta system till sina egna kundsystem och tredjepartsleverantörer.

Lördagen den 28:e april kommer över 150 drupalister att samlas vid Järntorget för att sedan bänka sig och få höra föreläsningar om Drupals uppbyggnad, vad man åstadkommit med systemet, se vad olika webbyråer har skapat och förhoppningsvis få nya kunskaper att ta med sig hem efter dagens slut.

Kodamera går in som organiserande sponsor vid detta DrupalCamp, vilket innebär att de inte bara sponsrar tillställningen ekonomiskt utan även ger anställda möjlighet att organisera och planera campet under arbetstid.

- Campet drivs av frivilliga inom Drupals community och Kodameras bidrag är ett välkommet tillskott, säger Adam Evertsson som jobbar aktivt med campet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?