Artikel

Kodamera sponsrar DrupalCamp Gothenburg

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin2 oktober 2014

Kodamera har för tredje året i rad valt att sponsra DrupalCamp Gothenburg, som i år har flera internationella talare, bland andra Jeffrey A. "jam" McGuire och Kristof de Jaeger. 

DrupalCamp Göteborg är en endagskonferens med Drupal och webben som gemensamma nämnare och för oss på Kodamera är det en naturlig sak att stötta detta evenemang, som för tredje året i rad väljer att sponsra den ideellt anordnade konferensen.
Adam Evertsson som är anställd på Kodamera, är projektledaren bakom konferensen och jobbar aktivt i den göteborgska Drupal-communityn där DrupalCampet är flaggskeppet.

- I år har vi valt att bjuda in två internationella talare som står med fötterna djupt rotade i projektet Drupal - Jeffrey A. "jam" McGuire, ett stort affischnamn för Drupal, och Kristof de Jaeger, djupt involverad i utvecklingen av en av grundstenarna i Drupal, Content Management-initiativet. Jag är övertygad om att de kommer att ge en rejäl adrenalin-boost till campet. Deras närvaro är säkert också en av orsakerna att campet har attraherat en mängd andra talare. Just nu har vi talare från Finland, Ungern och StorBritannien, och fler kommer till framöver, säger Adam.

Helgen den 14:e till 16:e november går campet av stapeln och om alla biljetter går åt blir vi runt 200 personer som bänkar sig i Folkets Hus vid Järntorget i Göteborg för en heldag med föreläsningar kring webben och Drupal. Lördagens endagskonferens omringas också av sociala aktiviteter - på fredagen är det en organiserad pubrunda för alla deltagare och på söndagen anordnas en så kallad kodsprint där man får chans att lära sig koda och lära känna hur Drupal är uppbyggt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?