Artikel

WebCoast gav 150 000 liter rent vatten!

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin21 mars 2012

Under knytkonferensen WebCoast planterades i helgen 93 fröer i Kodameras tävling. Stort tack till alla er som hjälpt fler barn överleva och utvecklas.

WebCoast, knytkonferensen för alla som älskar webben, är över för i år. Helgen blev, precis som vi anade, en enda härlig explosion av nätverkande, erfarenhetsutbyten och glada igenkännanden.

250 deltagare samlades under den gångna helgen för att prata om allt från Twitterlistor, APIer, hur du skriver säljande texter och hur man bör ta sig an nya Facebook Timeline som företag.

Det pågick också en del tävlingar - man kunde till exempel delta i Xeleras stafettävling eller så ett frö i Kodameras tävling på temat "Webbranschen blomstrar - tillsammans växer vi oss starka". Ägaren till den planta som vuxit till sig mest fredagen den 13/4 (ja, fredagen den 13:e blir en turdag) vinner en ny iPad. Följ gärna tävlingen på Kodameras Facebook eller via Twitter-taggen #webplant. Tävlingen innebar också att Kodamera för varje planterat frö skänker pengar till Unicef för en värld där alla borde ha tillgång till rent vatten.

Under WebCoast planterades 93 fröer i Kodameras tävling. Kodamera rundar av uppåt, och det är roligt att just på internationella vattendagen kunna meddela att WebCoast-tävlingen bidragit till att rena hela 150 000 liter vatten! Stort tack till alla er som hjälpt fler barn överleva och utvecklas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?