Jobb

Sedan 2003 har Kodamera levererat nytta och effekt genom webbplatser och andra digitala lösningar åt både små och stora kunder. Genom att kontinuerligt utvecklas och växa ihop med den digitala utvecklingen har vi tagit stora steg framåt; till viss del med tekniken och Drupal men också inom områden som rör användarupplevelse och tillgänglighet. Vårt lag består av passionerade strateger, innehållsproducenter, utvecklare och designers. Vill du få en bättre bild av livet hos oss på Första Långgatan? Kika in i någon av våra kanaler: Instagram, Facebook, Twitter eller Youtube

Vi växer och söker fler medarbetare

Vill du arbeta i en nytänkande och kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är en självklarhet?

Just nu söker vi dig som vill arbeta med ...

  • Digital analys - Du brinner för att skapa den digitala upplevelsen genom ett datadrivet arbetssätt
  • Frontend-utveckling - Du kan html, css och javascript på dina fem fingrar
  • Backend-utveckling - Du är väl förtrogen med PHP och öppna CMS/webb-ramverk 
  • Full Stack - Du är en hybrid som gillar utveckling och problemlösning vare sig det är frontend eller backend 

Vilka är vi?

Vi har vårt kontor på översta våningen på Första Långgatan i Göteborg, med takterrass och utsikt över älven. Vi är nu inne i en spännande tillväxtfas och behöver bli fler. 

Vi är företaget som satsar på personlig utveckling i form av kreativa fredagar, resor till mässor och konferenser, träning tillsammans via friskvårdsbidrag och givetvis erbjuder vi pensionsförsäkring samt sjukvårdsförsäkring till dig som anställd. Information om detta och mycket annat har vi samlat i vår personalhandbok.

Vi ser oss själva som kreatörer och vi älskar samspelet mellan design och teknik. Vi är organiserade i sammansvetsade team där designers och utvecklare arbetar tätt tillsammans. På utvecklarsidan arrangerar vi hackathons och interna projekt där vi testar på nya tekniker med Vue.js och Laravel, bara för att nämna några. 

Bland våra kunder kan nämnas Lindholmen Science Park, IHM Business School, Business Region Göteborg, Volvo Construction Equipment och Alingsås kommun.

Vem är du?

Att vara anställd hos oss passar dig som älskar att lösa problem och vill jobba i en kreativ miljö. Som person ser vi gärna att du är noggrann och på ett självklart sätt tar eget ansvar och initiativ till innovativa lösningar. Du trivs bra i team och gärna i en ledande och coachande roll.

Är detta ett jobb för dig? Eller kanske känner du personen som är handen till den här handsken? Hör av dig!

Välkommen med din ansökan till jobb@kodamera.se

Övrig information

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse