Jobba hos oss

Sedan 2003 har Kodamera levererat nytta och effekt genom webbplatser och andra digitala lösningar åt både små och stora kunder. Genom att kontinuerligt utvecklas och växa ihop med den digitala utvecklingen har vi tagit stora steg framåt; till viss del med tekniken och Drupal men också inom områden som rör användarupplevelse och tillgänglighet. Vårt lag består av passionerade strateger, innehållsproducenter, utvecklare och designers. Vill du få en bättre bild av livet hos oss på Första Långgatan? Kika in i någon av våra kanaler: Instagram, Facebook, Twitter eller Youtube

Vi söker en systemarkitekt

Vill du arbeta med avancerade webblösningar i en nytänkande och kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är en självklarhet?

Systemarkitekt, lösningsarkitekt eller webbarkitekt, en roll som har många namn. Som systemarkitekt på Kodamera tar du ett övergripande ansvar för utformningen av lösningar i våra kundprojekt. Du arbetar i team tillsammans med backendutvecklare, frontendutvecklare, UX-designer och projektledare. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att leda utvecklingen av nya lösningar och anpassningar för våra befintliga kunders webbplatser och webbsystem. Du har god erfarenhet inom området och troligtvis har du tidigare erfarenhet av att bygga avancerade webblösningar med Laravel, Drupal (eller liknande CMS), samt vana av integrationer mot andra system.

En viktig kunskap i detta arbete är god förståelse i hur en webbplats eller digital tjänst byggs upp med olika byggstenar både på en teknisk nivå och även utifrån ett användarperspektiv. Du är självgående i att reda ut behov tillsammans med kunden och teamet samt ta fram underlag, skisser och arkitekturer för att kunna skapa en bra lösning. Vi förutsätter att du har erfarenhet av att utforma och beskriva systemmodeller och processer men hur du gör detta, är upp till dig.

Vilka är vi?

Vi har vårt kontor på översta våningen på Första Långgatan i Göteborg, med takterrass och utsikt över Göta Älv. Vi är nu inne i en spännande tillväxtfas och behöver bli fler. 

Vi är ett dynamiskt företag där du som anställd har mycket goda möjligheter att påverka ditt arbete och din arbetsplats. Vi satsar på personlig utveckling i form av kreativa fredagar, resor till mässor och konferenser, träning tillsammans via friskvårdsbidrag och givetvis erbjuder vi pensionsförsäkring samt sjukvårdsförsäkring till dig som anställd. Information om detta och mycket annat har vi samlat i vår personalhandbok.

Vi ser oss själva som kreatörer och vi älskar samspelet mellan design och teknik. Vi tror på att alltid utgå från användarnas behov för att skapa maximalt värde åt våra kunder. Vi är organiserade i sammansvetsade team där designers och utvecklare arbetar tätt tillsammans. På utvecklarsidan arrangerar vi hackathons och interna projekt där vi testar på nya tekniker med Vue.js och Laravel, bara för att nämna några. 

Bland våra kunder kan nämnas Lindholmen Science Park, IHM Business School, Business Region Göteborg, Svenska Lottakåren, Volvo Construction Equipment och Göteborgs universitet.

Vem är du?

Att vara anställd hos oss passar dig som älskar att lösa problem och vill jobba i en kreativ och ständigt föränderlig miljö. Som person ser vi gärna att du är noggrann och på ett självklart sätt tar eget ansvar och initiativ till innovativa lösningar. Du trivs bra i team och gärna i en ledande och coachande roll.

Är detta ett jobb för dig? Eller kanske känner du personen som är handen till den här handsken? Hör av dig!

Välkommen med din ansökan till jobb@kodamera.se

Övrig information

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Just nu söker vi även dig som vill arbeta med ...

  • Digital analys - Du brinner för att skapa den digitala upplevelsen genom ett datadrivet arbetssätt
  • Frontend-utveckling - Du kan html, css och javascript på dina fem fingrar
  • Backend-utveckling - Du är väl förtrogen med PHP och öppna CMS/webb-ramverk såsom Symfony och Laravel
  • Full Stack - Du är en hybrid som gillar utveckling och problemlösning vare sig det är frontend eller backend