Artikel

Enkelhet och delaktighet styr hos Lundaekonomerna

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin23 maj 2012

På studentkårer är man ofta många som delar på det administrativa ansvaret. Så också hos Lundaekonomerna, som kom till Kodamera med önskemål om en ny webb med ledorden enkelhet och delaktighet.

Kodamera ställde några frågor till Caesar Gezelius, marknadsansvarig på Lundaekonomerna, för att höra hur deras tankegångar kring ny webb har gått hos dem. Hur väljer man egentligen webbleverantör?

- Vi tog in offerter och samtalade med olika intressenter när vi skulle påbörja arbetet med den nya webbplatsen, säger Caesar. Vi har tidigare gjort felbedömningar gällande samarbetspartners för att bygga webbplatser och var därför väldigt noggranna när vi undersökte möjligheterna den här gången. Nu valde vi att gå mindre på de kvantitativa faktorerna och mer på de kvalitativa faktorerna och fick en positiv känsla av våra initiala samtal med Kodamera.

Kodamera och Lundaekonomerna har redan hunnit jobba några månader tillsammans.

- Vi är mycket nöjda med arbetet hittills, säger Caesar. Kodamera är väl medvetna om vikten av att vara på samma plan innan, under och efter arbetet - oavsett om man menar hela projektet eller en enskild produktionssprint. Allting har gått enligt planerna och vi var såpass nöjda att vi gjorde ytterligare en beställning direkt efter avslutandet av den första!

Kodamera är glada att ha Lundaekonomerna ombord och ser fram emot fortsatt samarbete!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?