Artikel

Helrenovering av Vehcos nya webbplats!

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin1 juli 2009

Om du inte redan varit inne och kikat så kolla in IT-företaget Vehcos nya webbplats, www.vehco.se där du kan hitta allt från nyheter och pressklipp till företagsfakta och kundcitat.  

Vehco är företaget som har tagit fram den mobila systemlösningen, Co-Driver med mål att hjälpa transportföretag att effektivisera det administrativa arbetet och minska åkeriernas bränslekostnader.

-"Med vår nya webbplats kan vi enkelt uppdatera både befintliga kunder och andra intresserade om vad som sker hos oss och i transportsektorn. Vehco har haft en konstant tillväxt på 50 procent per år och för att kunna fortsätta växa så måste man ha bra informationsspridning" Detta säger Johan Lindgren, marknadsföringsansvarig hos Vehco AB

Bakom webbplatsen står webbyrån Kodamera som har tagit fram design, struktur och byggt sajten på plattformen Drupal. Krut har lagts på att ge besökaren en dynamisk och spännande upplevelse. Detta har man försökt åstadkomma genom t.ex kundcitat som slumpmässigt visas på olika sidor men också relaterat material som är kopplat till respektive sida.

Mathias Eriksson har på uppdrag av Kodamera skapat riktlinjer för copy och innehåll samt tagit fram copy för webbplatsen. Fotografen Anders Wejrot står bakom webbplatsens alla bilder.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?