Artikel

Kodamera nominerade till årets tillväxtföretag!

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin21 november 2011

Business Region Göteborg delar varje år ut ett pris till ett av sina cirka 700 medlemsföretag. I år är det 10-årsjubileum och Kodamera har blivit nominerade som ett av tre företag i kategorin Årets Tillväxtföretag.

Business Region Göteborg delar varje år ut ett pris till ett av sina cirka 700 medlemsföretag. I år är det 10-årsjubileum och Kodamera har blivit nominerade som ett av tre företag i kategorin Årets Tillväxtföretag.

Vem vinnaren blir meddelas vid prisutdelningen på Inspirationsdagen, den 30 november. Syftet med dagen är att inspirera företag kring tillväxtfrågor och är Business Region Göteborgs största event för företagare i Göteborgsregionen. Årets upplaga kommer att hållas på Brewhouse i Gårda, där talare så som bland andra Ari Riabacker och Erik Fernholm kommer att dela med sig av kloka ord för att inspirera.

– Vi är givetvis stolta och glada över att vara nominerade. Vi har våra fantastiska medarbetare och kunder att tacka, som gjort det möjligt för oss att växa, säger Jonas Sahlin VD på Kodamera.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?