Artikel

Kodamera webbyrå i samarbete med CISV Sweden

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin19 december 2008

CISV Sweden har i samarbete med Kodamera tagit fram en ny webbplats i Drupal. Engagera dig gärna på www.cisv.se eller gå in på www.kodamera.se för att läsa mer om Drupal.

CISV är en internationell organisation som i Sverige och i världen skapar läger och projekt för unga. Målet för CISV är att de barn och ungdomar som deltar i läger och projekt ska få ökat självförtroende, ökad självkänsla och många nya vänner, samtidigt som de utvecklar en interkulturell kompetens av attityder, kunskaper och färdigheter för ett aktivt medborgarskap i ett mångkulturellt samhälle, globalt som lokalt.

Webbplatsen är till för CISV Sweden och dess 10 000 medlemmar. www.cisv.se skall användas för att kommunicera på nationell nivå så väl som på lokal nivå via de 17 lokalföreningarna i Sverige. Det är en webbplats där både den nationella informationen finns med så väl som den information som riktar sig lokalt via de lokala webbplatserna. Den nya webbplatsen är även sammankopplad med CISV medlemshanteringssystem för att underlätta administration.

Engagera dig gärna på www.cisv.se eller gå in på www.kodamera.se för att läsa mer om Drupal som CMS.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?