Artikel

Lights in Alingsås släpper ny webbplats

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin4 september 2013

Inför höstens upplaga av ljusarrangemanget Lights in Alingsås lanserar Kodamera på uppdrag av Alingsås Kommun en ny version av webbplatsen ägnad åt evenemanget.

Kodamera lanserar idag en ny version av webbplatsen för evenemanget Lights in Alingsås åt Alingsås Kommun.

Lights in Alingsås är i dag ett unikt ljusevenemang, som varje år drar världsledande ljusdesigners, belysningsbranschen och intresserade besökare från alla världens hörn till Alingsås. Evenemanget har de senaste åren haft ca 80 000 besök per år och i år inleds även ett temaarbete där samtliga ljusarrangemang utgår från ett gemensamt tema - H.C. Andersen.

Kodamera levererade även den förra versionen av webbplatsen, men denna nya version har en förutom ett koncentrerat innehåll även en uppdaterad design som är anpassad för mobilanvändning.

I nära samarbete med beställaren Alingsås Kommun med Robert Persson i spetsen har teamet på Kodamera tagit fram webbplatsen som är byggd på Drupal 7.

Alingsås Kommun har sedan 2009 medvetet satsat på programvaror och webbutveckling baserat på öppen källkod, och har idag ett flertal webbplatser baserade på Drupal.

www.lightsinalingsas.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?