Artikel

Ny webb sätter fokus på finans

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin5 april 2017

Upplyft, fokuserad och tillgänglig. Med sin nya webbplats når Finanskompetenscentrum ut till sin målgrupp på ett mer effektivt sätt.

Illustration i form av en laptop med hemsidan Finanskompetenscentrum synlig

Föreningen Finanskompetenscentrum – som drivs av Business Region Göteborg (BRG) – verkar för att utveckla finanssektorn i Göteborgsregionen. Verksamheten fungerar både som ett forum för medlemmarna och ett språkrör utåt i viktiga frågor.

Under 2016 har man fått en ny webbplats som tydligare talar till målgruppen – potentiella och befintliga medlemmar. Designen har tagits fram av Sandberg Trygg och Kodamera har stått för utvecklingen.

Lättare att uppmana till medlemskap

Tidigare har information rörande Finanskompetenscentrum enbart funnits i strukturen på BRG:s webbplats. I och med flytten till en egen webb kan man enklare presentera och hantera event, samt tillgängliggöra information och bättre uppmana målgruppen att ansluta till gemenskapen.

Tack vare att den nya webben vilar på en Drupal 8-installation är den förberedd för att helt integreras med BRG:s centrala lösning och bli en del av verksamhetens multisajt. Med det steget kommer funktioner som att enkelt kunna dela innehåll mellan webbarna vilket kommer att underlätta för redaktörerna.

Den senaste blomman i en större digital bukett

Webbplatsen är den senaste lanseringen inom samarbetet med Business Region Göteborg. Sedan samarbetet mellan Kodamera och Business Region Göteborg inleddes har ett flertal webbprojekt lanserats, däribland Saltet på Ringön, Gothenburg at MIPIM, MovetoGotenburg och nu Finanskompetenscentrum

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?