Artikel

Ny webbplats åt Rekvisitt AS av Kodamera

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin26 mars 2015

Det Norska företaget Rekvisitt AS är experter på att leverera reservdelar till Industriföretag i Norge. De arbetar på MRO marknaden (Maintenance, Repair och Overhaul). Företaget har ett brett spektrum av kunder i olika branscher, bland annat fiskeindustrin, pappersindustrin, träindustrin och livsmedelsindustrin.

Det norska företaget Rekvisitt AS är experter på att leverera reservdelar till Industriföretag i Norge. De arbetar på MRO marknaden (Maintenance, Repair och Overhaul). Företaget har ett brett spektrum av kunder i olika branscher, bland annat fiskeindustrin, pappersindustrin, träindustrin och livsmedelsindustrin.

Rekvisitt kontaktade Kodamera för att de ville ha ut en ny modernare och attraktivare webbplats som bättre speglar deras expertområde. De hade en daterad webbplats som inte längre höll måttet vad gällde innehåll, struktur, design och tillgänglighet för mobila plattformar. De önskade också en plattform för att deras kunder skall kunna se vilka produkter de kan leverera.

Resultatet blev en ny webbplats på Drupal 7 med en tydligare struktur för att presentera deras tjänster, samt sänka tröskeln för kunder att komma i kontakt med Rekvisitt. Till detta har det skapats en produktkatalog (driven av Drupal Commerce) där produkter kan publiceras på webbplatsen.

”Vi behövde en ny webbplats som bättre förmedlar det vi faktiskt kan och de produkter vi säljer. Hos Kodamera vet jag sedan tidigare nivån på det som levereras och det var därför vi vände oss till dem” säger Christian Maske, marknadschef på Rekvisitt.

Webbplatsen lanseras nu i en första version och planen är att webbplatsen utvecklas vidare med responsiva gränssnitt, koppla katalogen till alla artiklar från affärssystem samt funktion för att kunna hantera beställningar via webbplatsen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?