Artikel

Ny webbplats för Swerust

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin16 april 2015

Swerust arbetar om innehållet på sin webbplats och re-lanserar den på Drupal 7 med responsiv design.

Swerust är en modern rostskyddskedja med certifierade rostskyddscentra som använder svenska metoder och svensktillverkade rostskyddsprodukter från Mercasol och Noxudol.

Swerust certifierar verkstäder med högt ställda krav på kvalité, utrustning, lokal och teknik, och samtliga verkstäder finns listade på webbplatsen, där kunden lätt kan boka en rostskyddsbehandling eller få en besiktning eller kostnadsförslag via webben.

Dess närvaro på internet har nyligen fått ett nytt hem där hela swerust.se har fått en ny fräsch design, med responsivt tänk från grunden och upp. Huvudarbetet har också inneburit en total genomgång av innehållet på webbplatsen och anpassning till redan befintligt material.

“Mycket energi har lagts ner på printmaterial såsom broschyrer, och i arbetet med den nya webbplatsen var fokus att förmedla innehållet på ett tydligt, enkelt och lättsamt sätt. Besökaren ska inte behöva vara särskilt bilintresserad eller ha några förkunskaper om hur rostskydd fungerar för att kunna ta till sig informationen. Det tycker jag att vi lyckades utmärkt med”, säger Stina Rosenqvist , marknadsansvarig på Auson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?