Artikel

Passivhuscentrum vässar kommunikationen

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin12 januari 2015

​Det är inte bara utseendet som får ett lyft när Passivhuscentrum nu lanserar sin uppdaterade webbplats. Organisationen har genomgått en Drupal-utbildning hos Kodamera och skapat en mer genomarbetad kommunikation.

Med utgångspunkt i frågor som ”Varför finns vi?”, ”Vad ska webbplatsen göra?” och ”Vem riktar vi oss till?” började arbetet med att skapa en uppdaterad disponering av innehållet på Passivhuscentrums nya webbplats. Innehållet och budskapen trängs och konkurrerar nu inte lika mycket med varandra – var sak har placerats på sin naturliga plats och det är enklare för användaren att navigera sig till önskat innehåll.

Kodameras arbete handlade också om att arbeta fram ett nytt grafiskt uttryck. Med utgångspunkt i företagets profilprogram skapades nya former och Passivhuscentrums profiltypsnitt blev en del av den digitala upplevelsen.

Vid sidan av arbetet med att skapa den uppdaterade webbplatsen genomförde Passivhuscentrum en Drupal-utbildning hos Kodamera. Anställda har nu en bättre förståelse för hur Drupals CMS fungerar, vilka möjligheter som finns och hur organisationen kan dra nytta av plattformen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?