Hoppa till huvudinnehåll
content

Expertområde

Drupal - ett flexibelt och skalbart CMS

Drupal är ett av de största och mest spridda publicerings- och innehållshanteringssystem (content management system, CMS) i världen. Drupal lämpar sig väl för stora informationsrika webbplatser med många administratörer och används därför på flera stora webbplatser världen över.

Body
Text

En miljon eldsjälar

Drupal är ett projekt baserat på öppen källkod med en community på närmare en miljon registrerade användare. Den stora och aktiva communityn ger Drupal den grund som ett stabilt system kräver samtidigt som det utvecklas och testas kontinuerligt.

Till Drupals grundinstallation finns det tusentals tilläggsmoduler vilket gör det troligt att det redan finns en lösning för just det behov ni har. Finns inte det går det att bygga ett nytt tillägg som löser ert behov oavsett om det gäller er publika webbplats eller ert intranät.

Tio anledningar att älska Drupal

  • Flexibelt - Drupal är byggt för att kunna förändras och utökas i både funktion och utseende.
  • Skalbart - Du kan bygga precis det publiceringsverktyg du behöver och du kan fortsätta att utveckla det efter behov.
  • Säkert - Den stora communityn bidrar till att Drupal och många av de tillhörande modulerna har en mycket bred testbas och det finns väl utvecklade rutiner för att ta hand om säkerhetsärenden.
  • Modernt - Många av Drupals utvecklare använder Drupal som plattform för att testa nya tekniker som dyker upp på internet. Det betyder att funktioner kan bli tillgängliga i Drupal flera år innan de når andra plattformar.
  • Prisvärt - Drupal kostar inte en krona i vare sig startavgift eller årsavgift.
  • Frihet - Konceptet öppen källkod medför att du inte är bunden till givna leverantörer och att du har full frihet att använda och förändra mjukvaran som du vill.
  • Kompatibelt - Över hela världen har Drupal använts för att vara spindeln i nätet och pratat med andra tjänster. Detta medför goda förutsättningar för lyckade integrationsmöjligheter med just dina system. Om inte en lösning redan finns nyttjar vi Drupals flexibilitet och skapar en unik lösning.
  • Sökmotorvänligt - Drupal genererar en kod som är i linje med befintliga webb standarder, tillika ligger ramverkt långt fram och utnyttjar de senaste teknikerna som sökmotorerna älskar.   
  • Rättighetsmodellen - Oavsett hur din organisation ser ut kan de administrativa och redaktionella möjligheterna konfigureras så att de matchar alla olika roller.
  • Språkhanteringen - Kraftfullt stöd för att hantera innehåll som riktas mot olika regioner.

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda både vid nyutveckling eller vidareutveckling och förvaltning.