E-handel

Genom att investera i en e-handel byggd på komponerbar arkitektur får du ett kraftigt verktyg för fortsatt tillväxt. Tillsammans med en öppen e-handelsmotor, ett molnbaserat erbjudande och en skräddarsydd frontend - skapar vi framtidens kundresor.

Shopping cart

En modern e-handelslösning

Oavsett om du vill ha hjälp att byta delar av ett system eller hela finns vi här för dig. Vi har lång erfarenhet av att sammanfoga olika system och bygga integrationer. Skulle Kodamera få uppgiften att bygga en modern e-handelslösning från början skulle vi rekommendera följande uppsättning av system.

Sanity IO CMS

Bra content inspirerar din målgrupp

I vår e-handelslösning föredrar vi att koppla på Sanity som CMS. Sanity är plattformen för strukturerat innehåll som låter dig bygga bättre digitala upplevelser. Det som skiljer Sanity från andra CMS är att man i systemet betraktar innehåll som "data". På så vis kan organisationer nyttja Sanitys API:er för att skapa optimala flöden för sina redaktörer och dela innehåll mellan system för att öka hastigheten i sin produktion. Sanitys mission är att vara det mest mångsidiga systemet för att skapa och distribuera digitalt innehåll till vilken enhet, applikation eller kanal som helst. 

Läs mer om Sanity på deras webbplats

Norce

Kraftfull integrerbar e-handelsmotor

Vi är en solution partner till Norce och använder deras commerce engine som motor i vår e-handelslösning. Norce erbjuder en molnbaserad, API-first, Headless, SaaS lösning fullpackad med modern e-handelsfunktionalitet som uppdateras automatiskt mot en fast månadskostnad. 

Läs mer om Norce på deras webbplats  

Nextjs on Vercel

Ruskigt rapp storefront upplevelse 

Vi föredrar att bygga själva storefronten i Next.js och använda Vercel för hosting. En av de absolut största fördelarna med Vercel är deras hastighet vilket är otroligt viktigt för en e-handel. Vercel använder "edge caching" vilket innebär att man levererar innehållet från den närmsta servern från användaren, vilket reducerar latens och förbättrar sidladdningshastighet. 

Lär mer om Vercel på deras webbplats 

Nordens ledande e-handelslösning

Vi är en solution partner till Norce och hjälper till att implementera den ledande nordiska SaaS lösningen för digital handel. Framtidssäkra din e-handel med modern teknik.

Skalbarhet och stabilitet i molnet

En molnbaserad och kraftfull e-handelsmotor där du alltid jobbar i den senaste versionen av programvaran.

Öppna API:er och fullt integrerbar 

Öppna och moderna API:er skapar en e-handel som är redo att integreras med marknadens bästa lösningar.

Komponerbar arkitektur

Öppen arkitektur där du för samman och skräddarsyr de komponenter som behövs för att skapa en kundcentrerad e-handelsupplevelse. 

Front-end med ledande prestanda och stor flexiblitet 

Helt headless och API-driven för en design och funktionalitet helt anpassad efter dina behov.

Lösning för retail och varumärken med avancerade behov

Fullmatad med funktionalitet för en gränslös handel på marknader över hela världen. Integrerade med marknadens bästa system för en relevant och harmoniserad kundresa. 

Solution partner till Norce 

En ultimat lösning för dig som är redo att ta nästa steg för din digitala handel. Vi hjälper dig att implementera motorn, koppla samman med befintliga affärssystem och skräddarsy butiksfronten för användaren. 

unknown

Vem är du?

Vi tror att du antingen idag arbetar som e-handelschef eller E-commerce manager på ett mindre eller medelstort e-handelsbolag som är redo att ta nästa kliv. Antagligen sitter du med en lösning som har en teknisk skuld och kräver mycket underhåll för att hänga med och leverera det kunderna förväntar sig.

Det är svårt att hålla produkter, priser och innehåll uppdaterad samt att hänga med i säsongens kampanjer kräver stor redaktionell instats idag. Att dessutom hantera flera marknader eller starta upp en ny känns som en övermäktig uppgift. 

Känner igen dig i beskrivningen ovan? Isåfall tycker vi att du kontakta Jonas nedan och ta del av en gratis demo om hur en modern e-handelslösning tillsammans med Norce kan se ut.  

Kostnadsfri rådgivning och demo

Vi finns här och hjälper gärna till med guidning och stöttning av teknikval och vidareutveckling av din e-handel. Hör av dig till mig för rådgivning och demo av e-handelslösningen. 

Jonas Sahlin

Jonas Sahlin

Kundansvarig/Partner

jonas@kodamera.se0734-25 25 02

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?