Artikel

Årets Kodamera-klapp går till Cancerfonden

Adam Evertsson
Adam Evertsson14 december 2021

Cancerfonden är en fristående och ideell organisation som hoppas kunna bidra till att en av våra mest fruktade folksjukdomar besegras. I den kampen är man helt beroende av bidrag – och ett av dessa kommer i juletid från Kodamera.

Två barn som springer i motljus. En av dem har en ryggsäck med texten "Excited about life"

Julen är traditionernas högtid, och därtill en period då man gärna får ägna en tanke åt de som inte har det lika bra ställt som en själv. På Kodamera har man därför gjort det till just en tradition att låta kundernas julklappar gå till välgörande ändamål.

I år fick Kodameras anställda rösta fram mottagaren via en digital enkät. Det allra mest populära alternativet denna gång var Cancerfonden.
– Som vi ser det så finns det två vinster med det här: den första är förstås att vi skänker pengar till en organisation som verkligen behöver det, och den andra är att man också minskar den konsumtionshysteri som julen också står för genom att inte köpa julklappar. Det känns som att det ligger helt i linje med de värderingar som finns här på Kodamera, säger Jonas Sahlin, partner och kundansvarig.

“Känns väldigt fint”

Cancerfonden är en insamlingsorganisation som förlitar sig helt på gåvor från företag och allmänheten. Idag får en av tre i Sverige ett cancerbesked under sin livstid, och Cancerfondens målsättning är att färre ska drabbas av sjukdomen samtidigt som fler överlever den. Det gör man främst genom att finansiera forskning, sprida kunskap om cancer och påverka beslutsfattare i viktiga frågor.

Ett uppdrag som självklart betyder oändligt mycket för väldigt många. 
– De allra flesta har mest troligt någon anhörig eller närstående som drabbats av cancer, och på så sätt är det en viktig sjukdom att bekämpa. Av den anledningen känns det väldigt fint att kunna ge ett bidrag till Cancerfonden nu i jul, säger Jonas Sahlin.

Skänk en slant till Cancerfonden du med – klicka här
 

Vill du jobba med oss?

Kanske är du också en generös och omtänksam person som dessutom är verksam i vår bransch? Tveka då inte kring att höra av dig – kanske är du vår nästa förstärkning!

Jonas Sahlin

Jonas Sahlin

Kundansvarig/Partner

jonas@kodamera.se0734-25 25 02

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?