Artikel

En ny arena för interaktion och innovation

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin11 februari 2013

En lekfull men på samma gång seriös webbplats var önskemålet från Visual Arena Lindholmen när Kodamera fick uppdraget att skapa deras nya webbplats.

Visual Arena Lindholmen är en öppen och neutral mötesplats där företag, studenter, offentlig verksamhet och intressenter inom visualisering (/film/media) har en möjlighet att mötas och utbyta kontakter och kunskap. Man vände sig till Kodamera för att få en webbplats som skulle fungera på både mobiler, surfplattor och stationära datorer, och samtidigt kommunicera ut vad Visual Arena erbjuder, vad visualisering i stort är och vad man kan ha för nytta av det i andra verksamheter.

Kodamera står för både effektkartläggning, design och implementation. Stor vikt har lagts vid att dels mobilanpassa allt innehåll, men även att se till att alla grafiska element ser bra ut i de nya högupplösta skärmar som börjat dyka på marknaden sedan några år tillbaka. Ett namn som Visual Arena förpliktar, och vi har försökt förvalta det visuellt så att webbplatsen gör det avtryck som är avsett.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?