Artikel

IHM Business School lanseras på Drupal 7

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin18 oktober 2013

Idag lanseras IHM Business Schools nya responsiva webbplats utvecklad av Kodamera i samarbete med Sunny Side Up.

Placeholder

Sedan lanseringen av den tidigare webbplatsen 2010, som varit under kontinuerlig utveckling av Kodamera, är det nu dags för en ny kostym och samtidigt uppgradera plattformen till Drupal version 7.

Med syftet att hjälpa besökaren att hitta rätt väg för kompetensutveckling av medarbetare, chefer och ledare i näringslivet har informationsstrukturen gjorts om. En ny responsiv design gör informationssökningen helt plattformsoberoende och underlättar även webbplatsens andra övergripande syfte; att debattera och föra dialog.

Allt detta ska vara tätt sammanbundet med budskap i andra kanaler för att ta tillvara det innovativa klimatet och framåtandan på IHM Business School.

Med IHMs devis "IHM - på ett annat sätt" har funktioner och uttryck på webbplatsen utformats med hjälp av fakta från användarstudier i kombination med nytänkade och kreativitet. Genom hela projektet har ett tätt samarbete mellan Kodamera, IHM Business School och deras reklambyrå Sunny side up bäddat för en webbplats som har stöd i verksamheten med fokus på besökaren och koppling till marknadskommunikationen i såväl print som de digitala kanalerna.

Denna lansering är ett startskott för oss på Kodamera att tillsammans med IHM Business School genomföra en kontinuerlig vidareutveckling och förbättring av webbplatsen för att hela tiden ligga i framkant och hitta nya vägar i linje med deras verksamhet.

Fakta om IHM Business School

IHM Business School erbjuder affärsutbildningar för företag och individer som vill utvecklas och nå framgång. Vi erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsanpassade utbildningar; på våra affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö, och ute hos våra kunder.

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling.

www.ihm.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?