Artikel

Reflektioner kring vår digitala värld

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin7 oktober 2013

Nu kan ni ta del del av professionella tips, funderingar och lärdomar gällande vår digitala värld. Kodameras medarbetare kommer kontinuerligt reflektera över det digitala landskapet och dela med sig av sina insikter och kunskaper på vår webbplats.

Placeholder

Under september månad publicerades följande tre reflektioner

Klickbara mobil­prototyper

En klickbar wireframe är ett bra sätt att få känna på flöden och upplägg utan att behöva lägga ned tid på utveckling. Med rätt verktyg går det också relativt lätt att ta fram en klickbar mobilprototyp utifrån Omnigraffle-skisser.
Författare: Erik Pavletic

6 enkla steg mot en mer app-lik webbtjänst

När man bygger webbtjänster som skall användas på iOS-enheter finns det en del enkla knep att ta till för att få lite mer app-känsla. Här visar Viktor Fröberg hur man enkelt kan utnyttja vissa verktyg som redan finns i Mobile Safari för att skapa en bättre upplevelse för sina användare.
Författare: Viktor Fröberg

PDF-generering i Drupal

Att generera PDF-dokument i Drupal kan låta som ett komplext fenomen men med rätt verktyg är det faktiskt ganska enkelt.
Författare: Emil Johnsson

Om ni vill veta när vi publicerar nya reflektioner kan ni anmäla er till Kodameras nyhetsbrev i formuläret nedan så får ni de uppdateringarna automatiskt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?