Artikel

Sjöräddningssällskapet till Kodamera

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin20 juni 2017

Support, drift och datadriven förädling. Det är så vägen framåt ser ut när Kodamera nu inleder ett nytt samarbete med Sjöräddningssällskapet.

image

I drygt 100 år har Sjöräddningssällskapet organiserat frivilliga sjöräddare. Idag har organisationen 70 räddningsstationer, fler än 200 räddningsbåtar och 2 100 frivilliga sjöräddare längs landets kuster och i de stora sjöarna.

Sjöräddningssällskapet är en ideell organisation som drivs tack vare donationer och medlemsavgifter från de 107 000 medlemmarna.

En webb byggd på Drupal

Tekniskt vilar verksamhetens digitala närvaro på en Drupal-installation och när man under 2017 sökte en ny webbyrå föll valet på Kodamera.

– Sjöräddningssällskapets webbplats är en av de mer tekniska och välintegrerade sajterna som vi har i vår portfölj. Det i kombination med att det är en organisation som gör stor nytta för samhället gör det här samarbetet extra inspirerande och roligt, berättar Kodameras projektledare Adam Evertsson.

Datadriven process för bättre resultat

Utöver att servera support och drift kommer Kodamera att arbeta aktivt och datadrivet tillsammans med kunden för att utvecklingen av webbplatsen ska fortsätta leverera nya intäkter till organisationen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?