Sjöräddningssällskapet till Kodamera

Support, drift och datadriven förädling. Det är så vägen framåt ser ut när Kodamera nu inleder ett nytt samarbete med Sjöräddningssällskapet.

Bild på en sjöräddningsbåt där en person kastar ett rep mot kameran

I drygt 100 år har Sjöräddningssällskapet organiserat frivilliga sjöräddare. Idag har organisationen 70 räddningsstationer, fler än 200 räddningsbåtar och 2 100 frivilliga sjöräddare längs landets kuster och i de stora sjöarna.

Sjöräddningssällskapet är en ideell organisation som drivs tack vare donationer och medlemsavgifter från de 107 000 medlemmarna.

En webb byggd på Drupal

Tekniskt vilar verksamhetens digitala närvaro på en Drupal-installation och när man under 2017 sökte en ny webbyrå föll valet på Kodamera.

– Sjöräddningssällskapets webbplats är en av de mer tekniska och välintegrerade sajterna som vi har i vår portfölj. Det i kombination med att det är en organisation som gör stor nytta för samhället gör det här samarbetet extra inspirerande och roligt, berättar Kodameras projektledare Adam Evertsson.

Datadriven process för bättre resultat

Utöver att servera support och drift kommer Kodamera att arbeta aktivt och datadrivet tillsammans med kunden för att utvecklingen av webbplatsen ska fortsätta leverera nya intäkter till organisationen.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur vi arbetar datadrivet för att optimera konverteringar? Kontakta Jonas så berättar vi mer!

Jonas Sahlin

Kundansvarig
jonas [at] kodamera.se