Artikel

Business Region Göteborg väljer Kodamera & Ework som digital partner

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin22 september 2015

​Business Region Göteborg (BRG) gick i våras ut med en upphandlingsförfrågan gällande IT-tjänster där E-work med sitt val av Kodamera som underleverantör tog hem upphandlingen.

Tidigare i år producerade Kodamera en kampanjsajt åt Business Region Göteborg i samband med målgången av Volvo Ocean Race, och med det nya samarbetsavtalet kommer samarbetet mellan de två parterna att intensifieras.

Kodameras roll kommer i första hand beröra support och underhåll samt vidareutveckling av Business Region Göteborgs officiella webbplats på www.businessregion.se, men Kodamera kommer även att bistå vid utveckling av nya webbplatser och IT-projekt i Business Regions regi. Utvecklingen sker på Drupal.

Om Business Region Göteborg

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Business Region Göteborg ska bidra till att skapa fler arbetstillfällen och därigenom åstadkomma en hållbar tillväxt i Göteborgsregionens näringsliv. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?