Artikel

Filter: "Vi har upptäckt internet"

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin16 november 2012

Idag lanseras sajten för Magasinet Filter, förlagskollegan till fotbollsmagasinet Offside som också är kund till Kodamera. Utveckling av sajten har även denna skett i nära samarbete mellan Kodamera och kunden, som själva står för koncept och design.

Placeholder

När Filter gjorde reklam för sin nya webbplats i papperstidningen löd rubriken: »Vi har upptäckt internet«. Riktigt så illa var det naturligtvis inte, men i och med lanseringen av sin nya sajt får de nu ett rejält lyft.

Grundtanken med den nya sajten var att skapa en mer levande webbplats än man tidigare haft. Man får nu ett mer kontinuerligt flöde av artiklar samt tips om saker som är på gång. Detta som ett komplement till tidningen som ges ut sex gånger årligen. Sajten kommer även bland annat innehålla tävlingar, evenemang, redaktionella förändringar och andra saker som man kan förvänta sig av en magasinsajt.

I nära samarbete med Jenny Carström och Ola Carlson på Filter har teamet på Kodamera tagit fram webbplatsen på Drupal 7.

Arbetsgrupp

Kundansvarig: Andreas Larsson
Projektledare: André Aznar
Design: Jenny Carström och Ola Carlson, Filter
Utvecklare: Ola Lundén, Christian Johansson, Nisse Hult

Lästips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?