Artikel

Findwise hittade rätt hos Kodamera

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin12 september 2018

Vid årets början fick Kodamera i uppdrag av IT-konsulten Findwise att ansvara för support och förvaltning av företagets webbplats. Det var samtidigt inte första gången som deras vägar korsades.

image

Findwise är en internationell koncern som är specialiserad inom sökdriven analys och informationshantering. De har funnits på den digitala kartan sedan 2005 och genomgick bland annat en Drupal-utbildning några år senare där Kodamera höll i tyglarna.

Det dröjde sedan till sommaren 2017 innan samarbetet återupptogs. Då tecknades ett avtal som innebär att Kodamera ansvarar för säkerhetsuppdateringar samt support för findwise.com.

– Att vi fick det här uppdraget handlar såklart mycket om Drupal, som vi har mycket erfarenhet av och är experter på. Sedan har vi en stark supportorganisation och det har vi lyckats förmedla, säger Jonas Sahlin, kundansvarig på Kodamera, som idag har liknande avtal med ett större antal kunder.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?