Artikel

Inneboende som stimulerar

Adam Evertsson
Adam Evertsson7 juni 2018

Outnyttjade ytor är outnyttjade resurser. Så Kodamera har öppnat upp lokalerna för sex inneboende.– Det är bra ur ett hållbarhetsperspektiv och det är stimulerande för våra medarbetare, säger Kodameras vd Jonas Sahlin.

image

Idag hittas sex inneboende i Kodameras lokaler – Daniel, Andreas, Fredrik och Erik från Dedicated Strangers, Sven som driver Monoclick Solutions och Alexander från Resultify. Utöver synergier med projektsamarbeten så bidrar alla på ett positivt sätt till den sociala miljön samt till en ökad mångfald vad gäller perspektiv.

– Deras närvaro gör att vi får prata om ämnen som är intressanta med någon som kommer utifrån, det bidrar helt klart till att vi vidgar våra tankar vilket är nyttigt, säger Jonas.

– Sedan är det klart att det finns ett hållbarhetsperspektiv. Vi har väldigt fina lokaler på en intressant plats i Göteborg, det vore slöseri att inte låta fler ta del av möjligheten att jobba här.

Och än finns lite plats kvar – plats som kan hyras ut om någon är intresserad.

– Ja, vi är öppna för att plocka in någon till. Är man intresserad är det bara att höra av sig, hälsar Jonas.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?