Artikel

Kodamera deltog i innovationsmöte på Blekinge Tekniska Högskola

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin25 september 2013

Kodamera har tillsammans med Volvo CE tagit fram en digital kommunikationsplattform för globalt samarbete och ett ökat innovativt klimat. Volvo Interact lanserades i februari i år och har sedan dess använts av Volvo CE för att diskutera idéer och dela erfarenheter. 

Placeholder

På plats i Blekinge Tekniska Högskola träffades i början av september 18 innovationscoacher från bland annat USA, Tyskland, Korea, Sverige och Frankrike för att diskutera innovation och deras roll som coacher. Coacherna agerar ambassadörer för innovationsmodell och har dessutom en unik roll i tjänsten Interact.

- Att vara på plats och träffa Interacts användare erbjöd en unik möjlighet till ökad förståelse för deras vardag och behov i rollen som coach. På Kodamera tror vi starkt på att inte sitta på vår kammare och hitta på lösningar. Att få delta och hålla en konstruktiv diskussion med användarna gav ett resultat som förstärker vår tes kring att verkligheten ger svaren, berättar Mikael Svensson, strateg på Kodamera.

Kommunikationsplattformen är byggd på Drupal 7 efter ett koncept som tagits fram genom metoden effektkartläggning.

Läs om projektet här. 

Fakta om Volvo CE
Utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för anläggningsbranschen samt erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster.
Erbjuder även kompletta lösningar för finansiering och begagnad utrustning.
Volvo CE är en del av Volvo Group.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?