Artikel

Mindcamp.se får ny färg och form

Adam Evertsson
Adam Evertsson19 december 2017

Mindcamp är konsultbolaget som specialiserat sig på datadriven verksamhetsstyrning. Tidigare i höst lanserades företagets nya webbplats som byggts av Kodamera.

Mindcamp.se får ny färg och form

Espresso House, Karolinska Institutet och Cygate är tre av kunderna som haft nytta av Mindcamp kompetens och tjänster inom Business Intelligence. Med verktyg som QlikView och Qlik Sense hjälper man sina kunder att bättre ta hand om och förstå data.

Mindcamps nya webbplats presenterar företagets tjänster på ett tydligt sätt och gör det enklare för besökaren att se nyttan i de tjänster som erbjuds. Till skillnad från den tidigare versionen är sajten nu också responsiv.

Webbplatsen, som är byggd i Drupal 8, innehåller också funktioner för administratören som gör att Mindcamp på egen hand enkelt kan sätta upp nya sidor med hjälp av förutbestämda sektioner. På så vis kan kunden självständigt arbeta vidare med webbplatsen och samtidigt behålla strukturen och utseendet.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?