Artikel

Nytillskottet Hans: "Ser fram emot de stora projekten"

Jonas Sahlin
Jonas Sahlin13 september 2017

Han har hunnit avverka studier i japanska, testat på att vara brevbärare och jobba i bageri. Sedan fann Hans Wadsten Drupal. Och nu, ytterligare sex år senare, har han äntligen landat hos Kodamera.

image

Ja, för intresset för Kodamera väcktes redan under YH-utbildningen där Drupal-undervisningen skedde med hjälp av personal från just Kodamera.

– Det var tydligt att Kodamera var ett av företagen där man ville hamna. Jag ville ha min praktik här, men några andra klasskamrater hann före. Så jag gick en annan väg, men nu öppnade sig en tillfällighet att byta och det passade turligt nog in med Kodameras behov, berättar Hans.

Hans Wadsten
Ålder: 40 år.
Bor: Ulricehamn.
Roll: Webbutvecklare.
Favorittjänst: BankID. Man kan göra så mycket direkt utan att ta sig till fysiska platser och den har underlättat vardagen väldigt mycket. Man slipper allt pappersarbete med underskrifter.

Varför är du så förtjust i Drupal?

– Det är så pass flexibelt. Visst, det är ganska komplicerat, men när man väl satt sig in i det kan man göra så otroligt mycket. På så vis är Drupal både användarvänligt och kraftfullt. Som utvecklare kan man också lösa problem på en massa olika sätt och man sitter sällan med samma sak två dagar i rad.

Vad ser du mest fram emot under din tid här på Kodamera?

– Det är väl egentligen både spännande och lite skrämmande, men ... riktigt stora projekt. Det ska bli kul. Jag ser fram emot att få sätta tänderna i någonting som kommer att hålla på i många år. Och eftersom att jag kommer från en anställning där jag varit ensam utvecklare ser jag naturligtvis fram emot att få ha arbetskompisar och att få en chans att kunna bolla idéer med andra utvecklare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?