Artikel

Kodameras arbete tillsammans med BRG prisas

Adam Evertsson
Adam Evertsson12 april 2017

Under det senaste året har Kodamera byggt och lanserat nya webblösningar i Drupal 8 för Business Region Göteborg (BRG). Nu har arbetet prisats av MKSE.com.– Det är naturligtvis jätteroligt och ett kvitto på att vi skapar produkter med hög kvalité, säger Kodameras vd Jonas Sahlin.

image

MKSE.com är en digital publikation som bevakar CXM, CMS, e-handel, kundupplevelsehantering och publiceringssystem. I början av april publicerade man sin topp tio-lista "MKSE Digital Excellence Awards: Bästa webb offentlig sektor, vård och organisation" – en lista där Kodamera tillsammans med BRG knep en tredjeplats. Totalt var det 36 bidrag som tävlade i kategorin.

Bland produkterna som utvecklas finns en större multisajtlösning byggd på Drupal 8 och en rad webbplatser för de olika projekt som drivs inom BRG:s verksamhet med att stötta näringslivets utveckling i Göteborgsregionen. Utöver förbättringar på businessregiongoteborg.se har vi tillsammans lanserat:

movetogothenburg.com
En tjänst som riktar sig till de privatpersoner och företag som funderar över att etablera sig på Sveriges framsida. Webbplatsen är fylld av tips och råd och underlättar inspirerar inför en flytt. Läs mer om projektet här.

gothenburgatmipim.se
En webbplats som marknadsför Göteborg ur ett investeringsperspektiv. Läs mer om projektet här.

finanskompetenscentrum.se
En webb för den delen av verksamheten som verkar för att utveckla finanssektorn i Göteborgsregionen. Verksamheten fungerar både som ett forum för medlemmarna och ett språkrör utåt i viktiga frågor. Läs mer om projektet här.

Fotnot: Göteborgs Stadsteater och Linköpings Universitet slutade etta respektive två på MKSE:s lista.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av vår vardag som kretsar kring skräddarsydda webblösningar och vårt medarbetardrivna arbetssätt.

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter?