content

Vad vi gör

Tillsammans bryter vi ny mark.

Vi omvandlar analyser och strategi till digitala lösningar som ger effekt. Med noggranna förstudier, en flexibel support och ett riktigt vasst utvecklande däremellan erbjuder vi våra kunder trygghet och målanpassade produkter.

Body
garantera ebeco

Innovationsdriven tjänstedesign

Den digitala världen är ett faktum och vi finns här för att guida er verksamhet till en ökad konkurrenskraft genom digitala tillämpningar. Vi hjälper er att hitta lösningar, producera dem samt förvalta och optimera dem. Förhoppningsvis under många år framöver.

Läs om vårt erbjudande kring innovationsdriven tjänstedesign

webbplatser och digital kommunikation

Webbplatser och digital kommunikation

Vi utvecklar webbplatser och tar fram strategier för publiceringar i digitala kanaler. Vi är vana vid höga krav på informationsarkitektur, arbets­flöde för redaktörer och möjligheterna att producera och presentera innehåll som engagerar målgrupper.

Läs mer om vårt erbjudande kring webbplatser och digital kommunikation

shopping cart

Nordens ledande e-handelslösning 

Som solution partner till Norce är vi med och implementerar branschledande teknologi för att skapa digital handel. En lösning som bygger på modern MACH-arkitektur där molnbaserat, API-first, headless och best-of-breed är centrala faktorer.

Läs mer om vårt erbjudande kring e-handel

förvaltning

Förvaltning

Vi har dedikerad personal som är experter på att förvalta webblösningar. De är ständigt tillgängliga och finns där när du behöver hjälp med din lösning så väl användarmässigt som tekniskt.

Läs vad vår förvaltning erbjuder

 

Titel

All kompetens - Hela vägen

Våra digitala lösningar skapas i symbios mellan teknik och mjuka värden. Allt vårt arbete grundar sig i ett verkligt problem och ett tydligt mål.

Body
Kolumn 1 bild
Illustration av en glödlampa som hoppar ur en låda
Kolumn 1 text

Strategi för rätt effekt

För att kunna välja rätt väg grundar vi vårt arbete i en kart­läggning av såväl behov som målgrupp. Rätt lösning kräver en strategi baserat på en grund­förståelse av uppgiften, en problem­formulering och ett mål med en mätbar effekt.

Kolumn 2 bild
Illustration av geometriska former
Kolumn 2 text

Kompetenser i symbios

De bästa lösningarna utvecklas när strategi, innehåll, design och teknik får verka i symbios. Därför kopplas alla våra kompetenser in redan vid steg ett. Tillsammans formar vi en kreativ och realistisk bild av vad som ska utvecklas.

Kolumn 3 bild
Illustration av ett förstoringsglas
Kolumn 3 text

Verkligheten ger svar

Rätt investering kräver rätt verklighetsbild, därför testar vi kontinuerligt våra lösningar tillsammans med de människorna som berörs. Responsen påverkar den fortsatta utvecklingen och säkerställer att vi befinner oss på rätt väg.

Kolumn 1 bild
Illustration av en hand som håller en penna
Kolumn 1 text

Frihet ger trygghet

Våra lösningar skapas i det etablerade ram­verket Drupal. Det innebär att vi levererar en körbar produkt med öppen källkod, utan licens­avgifter. Vi ingår inga oöverskådliga avtal utan arbetar med tät kommunikation och åter­kommande avstämningar.

Kolumn 2 bild
Illustration av ett öga
Kolumn 2 text

Tillgänglighet för alla

Upplevelsen ska vara optimal oavsett besökarens läsförmåga eller vilken teknisk enhet som används. Alla våra produkter anpassar sig responsivt beroende på användarens skärmstorlek och på så vis når du alltid ut, idag och i framtiden.

Kolumn 3 bild
Illustration av en diamant
Kolumn 3 text

Hållbar färdriktning

Strategin leder oss inte bara in på rätt väg utan pekar också ut en långsiktigt hållbar färdriktning. Vi säkerställer att produkten kan underhållas utifrån verksamhetens kapacitet och erbjuder såväl ett tekniskt som redaktionellt stöd för driften.

Titel

Några av våra expertområden

Här kan du läsa mer om våra olika expertområden.

Titel

Nyfiken på mer?

Vi träffas gärna över en kopp kaffe och diskuterar era digitala utmaningar och hur vi löser de tillsammans.

Body
form_webform